Topbanner_Algemeen_MES_teamfoto

Maak kennis met team Elektroservice

Bij team Elektroservice werken we elke dag samen aan uiteenlopende projecten. Maak kennis met ons team.

Onze historie

We heten pas sinds relatief kort Mansveld Elektroservice, maar deze afdeling is – onder andere teamnamen – eigenlijk altijd onderdeel geweest van Mansveld. Bij oplevering van de grotere projecten van team Elektrotechniek, werd het beheer van de opgeleverde installaties ondergebracht bij ons team. Wij zorgden er vervolgens voor dat het onderhoud aan de elektrotechnische installaties uitgevoerd wordt. Zodat ze veilig gebruikt kunnen blijven worden.

In de loop van de tijd zijn we deze werkzaamheden ook gaan uitvoeren voor andere klanten. Hierbij kun je denken aan uiteenlopende elektrotechnische werkzaamheden, van data-infrastructuur tot led verlichting en laadpalen. 
 

Dit zijn wij

Wij zijn team Elektroservice. De collega’s in ons team zijn van alle markten op het gebied van elektrotechniek thuis. We zijn breed georiënteerd en zorgen dat onze kennis op peil blijft door het regelmatig volgen van trainingen en opleidingen. 

In ons hele handelen staat de klant centraal. We bieden een simpele oplossing, snel en op een goede manier uitgevoerd. We werken graag in vaste teams en zoveel mogelijk op vaste locaties. Fijn voor de klant, want dan heeft hij één vast aanspreekpunt. En fijn voor ons, want de teams kennen elkaar van haver tot gort. En ook de locatie waar ze werken kennen ze van binnen en buiten.
 

Ons team

Team Elektroservice bestaat uit 30 personen. Daarvan werken er zeven vanuit kantoor en de rest op de locaties van de klanten. Ook hier werken we graag met vaste teams. De projectleiders, calculators/werkvoorbereiders en monteurs werken zo veel mogelijk in dezelfde samenstelling samen. Zowel richting opdrachtgevers als in de verbinding tussen binnen- en buitendienst. 

Onze zelfstandig monteurs nemen de instromende monteurs graag onder hun hoede. Zo dragen zij hun kennis en ervaring in de praktijk over op de volgende generatie. 

Dat er een hecht team staat, blijkt wel uit het feit dat onze collega’s lang bij Mansveld in dienst zijn en dat we regelmatig een langlopend dienstverband mogen vieren.

“Led is voor ons niet een optie, maar de standaard in verlichting.”

“Led is voor ons niet een optie, maar de standaard in verlichting.”

Servicetechnicus Herman Greveraars werkt al ruim 42 jaar bij Mansveld en begon ooit op grote projecten in de utiliteitsbouw. Nu doet hij meer elektroservice projecten. Steeds vaker is led hier een onderdeel van.

Lees verder